Karel replied to the topic 'nova pisnicka' in the forum. před 7 roky

Taky bych rád přidal nějaký song. Umožní tuto možnost administrátor? Když je možné songy editovat, proč nejde přidávat? Klidně to před zveřejněním můžete schvalovat... Předem díky za odpověď.

Číst dál...

jindika poděkoval uživateli 'Karleeto' v diskusi ' dotaz na zpěvník'. před 8 roky
Karel odpověděl ve fóru na téma 'dotaz na zpěvník' před 8 roky

Dobrý den,

já bych se rád zeptal, jestli bude v budoucnu možné upravovat pořadí písniček ve zpěvníku ručně. Nyní je možnost řadit songy pouze podle abecedy, ale řekl bych, že hodně uživatelů bude preferovat volit jiné pořadí songů. Pokud bych si chtěl proházet pořadí podle sebe, musel v tom pořadí vybírat písničky, aby se mi tak do zpěvníku řadily. Když ale budu chtít vložit nějakou písničku "do prostřed", tak v tuto chvíli nemám šanci.

Za odpoveď předem dík.
Karleeto
Číst dál...

Karel odpověděl ve fóru na téma 'dotaz na zpěvník' před 8 roky

Dobrý den, písničky si přidáváte do tzv. Pracovního zpěvníku, který si můžete uložit pod nějakým názvem. Když si do něj chcete přidávat další písničky, ho načíst do Pracovního zpěvníku, pak přidávat další songy, a pak ho zase uložit pod nějakým názvem, klidně stejným - ten pak přepíše původní zpěvník. Jsem tu také krátce, takže to také nemám moc vyzkoušený, ale je potřeba zkoušet :o)
Číst dál...