kdo mění akordy?
- bu2520
- Autor tématu
- Nováček
- Obdržená poděkování 0
Poslední půl rok kdosi u mnoha písní mění akordy, většinou nesmyslně. Je to záměr? Ještě nějaký čas a nějaký šotek tento jinak krásný zpěvnék zničí.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Matyáš Přibáň
- Nováček
- Obdržená poděkování 0
taky jsem si toho všimnul, kdyz je neco spatne tak se to pokousim opravit ale objevuje se to u docela dost pisnicek
- Kaprrr
- Nováček
- Obdržená poděkování 0
nieco som opravil aj ja pretoze tu je dost chyb... napr. teraz som si vsimol u Sipkovej ruzenky od Schellingera je zaciatok refrenu spatne. a ak som nieco opravil je to urcite dobre. tu Sipkovu som neopravil ... treba si to pozriet, urcite to je zle v zaciatku refrenu.
- broukprokouk@gmail.com
- Nováček
- Obdržená poděkování 0
Ahoj, včera jsem dotlačil akordy k Hadí korunce a ač jsem si je ve wordu dal tam kam patří, při vložení do systému stránek je znovu upravil, po uložení se samy dostaly na úplně jiné slabiky a verše. Další pokus o opravu dopadl stejně. Tak nevím... Buď dělám něco špatně, nebo je tady nějaká chyba. Ale téměř každá 2. písnička, která v tomto zpěvníku je, je akordově úplně blbě.
- petrh54
- Nováček
- Obdržená poděkování 0
Protože musíš použít neproporcionání písmo. Ve Wordu nastav něco jako Courier New, pak uprav text a polohu akordů. Pozor, všude použij mezery, NIKDY ne tabelátory. Pak to bude fungovat.