Informace pro vás

Písnička přidána do zpěvníku. Počet vložených písniček: 1   Zobrazit zpěvník
Ти си ко некој дух,
Ноќва ме будиш пак,
Пак, а знам како гулаб сум,
Никој не ме милува !

Ти си ко тажен стих,
Роден од млад поет,
Веднаш носиш солза или спомен тих,
Спиеш во гитарите !

Рефрен:
Го лажам секој нов рефрен
Ќе бидеш моја некој ден,
А зошто љубовта се губи
Како капка лош парфем ?!

Го лажам секој нов рефрен
Ќе бидам посилен од сѐ,
А штом те здогледам со друг јас губам свест